13. des, 2019

Another brick...

Innrømmer glatt at det har blitt lite bloggskriving dette året. Intensjonen og nyttårsforsettet var det motsatte!  Alså - for 2020 blir det verken intensjoner eller nyttårsforsett! Skal heller ha som forsett at jeg skal få publisert mønster på alle design som nå ligger å venter på å bli vist fram til andre strikkeglade mennesker.

Dette året har vært ekstremt kreativt, mye ligger på vent og mye har enda ikke sett dagens lys andre steder enn i kladdeboka. 

Årets siste design som nå er publisert har jeg jeg jobbet med en stund. Bricks - eller mursteinsmønsteret er en teknikk som har sprunget ut etter testing av gamle strikketeknikker.  Midt oppi teststrikkinga nærmet jula seg, og før grytelapp nr. 2 var ferdig måtte møsnteret prøves i hvitt og rødt.  Og hva ble det? Jo - julenissens skorstein dukket opp på mine pinner.

Jeg var ikke sikker på om dette mønsteret ble ferdig før jula kom...men hva gjør det! 

For om jeg ikke rakk det kunne jeg bare sette på  Pink Føyd og strikker i vei med ..."Another Brick in the Wall......" som bakgrunnsmusikk! Og det kan du også om du vil teste dette møsnteret som du finner på Ravelry.

God jul!

See you around!

Marianne