31. mar, 2019

Here comes the sun…

…. synger Beatles og vi nynner med … og kikker ut og blir like skuffet hver gang! Denne vinteren har det vært utrolig mye vær, utrolig mye skiftende vær og vær til besvær!  Går på jobb i -10℃, før lunch daler snøen ned og når arbeidsdagen er over er det ut i plaskregnet med ullkåpe og storskjerf!  Når jeg tenker meg godt om er den motsatte varianten verre.  Ut å skrape stålis av bilruta med regnkåpe i -10 ℃!

Uansett hvor mange værskifter vi opplever i løpet av dagen, så er vi evig optimistiske og har trua på «no kjæm ho»!  Litt lysere farge på himmelen eller et glimt av blå himmel mellom skyene er nok.

Da det var på det mørkeste her i slutten av januar satt jeg og kikket på bilder fra forrige sommer.  Av soloppganger og solnedganger, sola i Hellas, sola i Norge og til og med sola i Sverige hadde jeg tatt bilde av. Ble såpass revet med at jeg til og med tegnet sola, og da kom ideen. Når man ikke kan varme seg på sola ute, så kan man strikke den inne og ta den på seg når man går ut. Og sånn ble det.  Pannebånd med solmotiv, både soloppgang og solnedgang hele tiden uansett hvordan du snur det.  Og forskjellige farger ble norsk sol, svensk sol, midnattsol og soldag…og jeg kan nynne videre…

…»Little darling, it's been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it's been here
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It's all right»…

… og jeg kikker ut og ser et gullskjær bak skyene …»no kjæm ho»!

Har du lyst å strikke solpannebåndet mitt finner du oppskrifta på Ravelry.

 

CU around!

Marianne