30. okt, 2018

Ja jeg vet mange synes det er for tidlig...men litt over 50 dager går sabla fort …

Jeg kan jo late som at jeg egentlig er ute i veldig god tid sånn at du skal få god tid til å strikke nye julegrytelapper fra min nyeste mønster… men sannheten er at jeg er omtrent et år forsinka!

Det som skulle bli julemønsteret 2017 ble tegna i kladdeboka mi på ferie i Hellas i august 2017..ble til et ordentlig rutemønster i september og i oktober fant jeg en gulfarge som kunne duge! Grytelappene ble ferdige ganske fort. Bare den siste finishen med kant og løkke gjensto..veldig lenge! Og plutselig var det desember og da ble tidspunktet litt feil…  Både klokka og kalenderen sa at det ville bli knapt med tid for de fleste å få ferdig noe etter dette julemønsteret – som fortsatt ikke hadde verken kant eller løkke!

Det ble jul på bloggen likevel, med kaffebrikkeoppskrifta som ble flittig lasta ned.  Nyttår ble det også, og i februar tok jeg et umotivert skippertak med kanter, løkker og trådfesting!  Oppskrifta som skulle publiseres til jul kunne gjøres ferdig, sånn at «Kul rød og gul jul» bare kunne lastes opp når høsten kom.  Måtte bare fikse noen illustrasjonsbilder først…!  Det tok litt tid det også….sommeren er ikke den beste tida for å finne julestemning!

Men nå – et år etter planen – fortsatt knall rød og gul – litt annerledes og kul, "Julegrytelappene 2017"! En bra ting er at jeg faktisk kan gi en kvalitetsgaranti på garnet– fargene falmer ikke det første året! 

Og julegrytelappen 2018 er ferdig den også med kant løkke og bilde – og kommer snart!

Mønsterert finner du på Ravelry.

CU around!

Marianne