25. mai, 2018

Vårlig, retrogrønn impulsiv inspirasjon..

Endelig slapp frosten taket!  Lange kalde vintermåneder har ikke ført til prosjekt-tørke eller mangel på inspirasjon og skaperglede.  Mange modeller er produsert, notater skrevet og mønstre tegnet på rutepapir…. Men når mørketida er på det svarteste og frosten bit hardt dag etter dag, da er det bedre å holde i et varmt strikketøy enn å ha fingrene på tastaturet.

Den siste påskeferiedagen varmet sola litt ekstra da vi spaserte gatelangs. Og dagen var fortsatt lys nok og motivasjonen stort nok da vi kom tilbake til å ta fram notater og PC og produsere mønsteret til de retrogrønne grytelappene som var en impulsiv ide inspirert av stylingen på min datters kjøkken.  Grytelappene som også ble strikka med omvendte fargekombinasjoner på ferie på Kreta.  Grytelappene med farger som var fantastisk kledelige for oliventreet ved vegen…

Nå er mai snart over, sola varmer, snø og is har smelta i rekordfart og så plutselig var alt grønt og masse blomster sprang ut lenge før vi forventa.  Så da er det på tide at mønsterideen som snart er et år gammel, får «springe ut» på bloggen min…!

Mønstret finner du på: https://www.ravelry.com/patterns/library/grytelapper-varfrisk-retrogrnn-med-blomster

Ha en fin maifredag!

CU around!

Marianne