7. feb, 2018

Still crazy....langtidsprosjekt på gang...igjen!

Av og til så finner man det fine mønsteret og starter med friskt mot på en jakke..eller en genser eller et eller annet. Og av og til er det bare å inrømme at akkurat det prosjektet ble nok aldri ferdig! Når møsterstørrelsen for lengst er rydda ut av klesskapet..garnfargen definitivt er umoderne - og mohair..hva var nå egentlig det? Vel..noe blir aldri ferdig..tidsnok til at det i det miste kan defineres som fjorårsmote...eller "gammel klassiker". Så da blir det liggende der..i plastposen i en ti..femten års tid...som.."å ja..den der ja..fint mønster...å den halsfellingen ja..."..hmm...men det var ikke den jeg skulle se etter....

Var på foredrg med Arne og Carlos i sommer - på Herøydagan! Vanvittig arti foredrag forresten! De gutta og jeg har noe til felles. Vi liker gjenbruk, vi tar vare på alt mulig og ser muligheter! De fortalte historiene bak ideene til oppskriftene og masse om restegranspleddet i "Håndarbeid fra hagen". Så etter noen måneders modning i bakhodet bestemte jeg meg for at mine "aldri ferdig langtidsprosjekter som ..hmm..å ja den" som aldri har blitt ferdig var klare for gjenbruk!
Så da var prosjektet klart:
1: Bestill 150 cm lang rundpinne nr.4
2: Rekk opp nesten ferdig lyseblå genser
3: Rekk opp sjøgrønn halvferdig jakke
4: Mot deg opp og sjekk "restegarnbeholdninga i støvete søppelsekk i kjelleren"
5: Samle sammen alt garn som kan brukes, muligens kan brukes og tja hmm..kanskje det ligger noe mer garn et annet sted også!
Legg opp 400 masker og sett i gang...! 400 masker 800 ganger = 320000 masker..
Here we go!
656 omganger igjen..... :-)


CU around!


Marianne