1. jan, 2018

Snø på gammelstuo..

Ei helg på hytta fikk jeg for lite garn til å gjøre ferdig medbragt strikketøy.  Men det er egentlig ikke noe stort problem ettersom både Coop Marked på Stavseng og 2 hjerter på Solfjellsjøen har godt utvalg i både garn og strikkepinner.  Så etter en rusletur til Coop kom jeg tilbake med grått og hvitt bomullsgarn.  Jeg hadde ikke strikket noe med Viking vår før, men fant fort ut at dette garnet ble for tykt for grytelapper med mønsterstrikk. Så da ble det striper, som ble rekt opp en gang fordi stripene ble for brede..og enda en gang fordi det så kjedelig ut med bare rettstrikk.. men så prøvde jeg med litt effekt i de hvite stripene.  Kanskje var det vinden som ulte på utsida som gjorde at stripene ble assosiert med fokksnø på ei gammel tømring.

Jeg har lånt et par bilder fra Instgram som illustrerer dette: Snø på en hyttevegg og Snø på gammel tømring. Takk for lånet til forografene. :-)

Mens julesnøen fortsatt ligger fint på trær og busker og ønsker jeg enhver som måtte lese dette - et riktig godt nytt strikkeår!

Har du lyst å strikke disse grytelappene, finner du mønsteret på Rvelry.

CU around!

Marianne