5. mar, 2017

Restegarnsterapi...

At strikking er terapi og er bra for helsen tror jeg fullt og fast på. I det siste har det vært skrevte flere artikler om temaet og i en artikkel publisert i KK.no nettopp - "Strikking er bra for helsen" ble strikking til og med beskrevet  som en øvelse i "mindfulness".

For min egen del har jeg mest tro på "restegarnsterapi"! Da får jeg i tillegg til alle de andre positive konsekvensene  av strikking utnyttet garnrestene som er litt for små til et helt nytt prosjekt.  Og da kan man jo samtidig forsvare at man har vært på butikken og kjøpt et par nye garnnøster - ja, for man tenger jo en basisfarge!  Reategarnsterapien resulterer i 99 % av tilfellene i et par "paraellstrikkede sokker".  Sokker der jeg leker meg fram med farger, deler garnerestene likt på hver sokk og føler meg dobbelt kteativ! Noen ganger tilfeldige fargesammensetninger, noen ganger svært planlagte og andre ganger inspirert av noe.

Denne uka har jeg hatt et sånt restegarnsterapiprosjekt hvor to nye blå nøster ble basisen for brune nyanser som etter hvert ble satt i sysem.. samtidig med at jeg fikk ryddet litt i tankene....

CU around!

Marainne